Stai usando un browser non supportato. Alcune caratteristiche potrebbero non funzionare correttamente. Per favore controlla il nostro elenco di browser supportati per una migliore esperienza. Ignora

Neverwinter

Minsc ve Boo'nun Hikayesi

Di Vickedcax | lun 30 mar 2015 09:00:00 PDT

Minsc ve Boo, Dungeons & Dragons evrenine ilk adımlarını 1998'deki Baldur'un Kapısı ile attı. Jon Irenicus ile yaşadıkları münakaşanın ardından, Minsc ve yoldaşı Adalet Yumruğu'nu oluşturarak sonunda Diyarlar boyunca yolculuk etmeye başlar ve kendilerinden bir daha hiç haber alınamaz…

Ta ki, ikilinin görünüşe göre gerçek bir ikili haline geldiğini simgeleyen bir heykele kadar! Önceleri yaptıkları bazı hatalı büyüleri telafi eden Minsc ve Boo, yeniden Unutulmuş Diyarlar'da. Esaretten kurtulan bu iyi niyetliler, kötülük nerede olursa olsun onunla boğuşmak için yola koyulur.

"İyilik için ceza kesmeliyiz!"

Neverwinter'ın bitip tükenmeyen huzursuzluğu, Minsc ve Boo için mükemmel bir istikamettir fakat ikili buraya vardığında bu harika şehrin Elemental Kötülük tarikatları tarafından kuşatılmış olduğunu görür. Biri kötülük mü dedi?! Tarikatlar karada fenerler kurdukça, elementler ve bütün doğa günden güne bozulur. Ama Zümrüt Yerleşimi her şeyin farkındadır. Bu druid örgütü, Ejderha Tarikatlarının Tiamat'ı serbest bırakma teşebbüslerine karşı çıkan Kılıç Sahili ile ilgilenmektedir. Archdruid Sabahşafağı, elinde Koruyucu'nun Yerleşimi'nde öne çıkan yeni bir özellik olan Elemental Denge Ağacı hediyesiyle Neverwinter'a gelir.

Minsc ve Boo ile işbirliği yapacak olan oyuncular, Elemental Denge Ağacı'nı besleyip Neverwinter'ın savunmasına katkıda bulunmak için müritlerin istiflediği tohumları arayacak. Minsc'in kötülüğü bir an evvel bertaraf etmek için ortaya koyduğu şevkli yaklaşım, avcı korucuyu hemen Neverwinter'ın etrafındaki topraklarda Tarikatların gücünün ipuçlarını arayan bir dedektife dönüştürüyor.

Elemental Kötülük Tarikatlarına karşı savaşın başını çekmek için, 7 Nisan'da Minsc ve Boo'ya katılmayı unutmayın!

 

neverwinter, elemental-evil, nw-news, nw-launcher,

Più recenti Altro

Qualcosa di pollesco sta accadendo a Neverwinter: Earl il Pollomante è stato maledetto.
Leggi altro
Volete progredire nella campagna di Storm King’s Thunder?
Leggi altro
State cercando un nuovo compagno che si unisca alle vostre avventure?
Leggi altro

hover media query supported