Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

Neverwinter Xbox One: Mükafatlar

Par Andarielitta | mer. 13 mai 2015 10:45:00 PDT

Selam maceracılar,

Neverwinter, Xbox One'da bir ayı aşkın bir süredir yayında ve neticeyle ne kadar gurur duysak azdır. Geride bıraktığımız bu ayda, bir araya gelerek görkemli Loncalar oluşturduğunuza, kudretli kromatik ejderhaları hakladığınıza ve hatta Egemenlik'te yeteneklerinizi birbirinize karşı ispatladığınıza tanıklık ettik. Her ne elde ettiyseniz, Neverwinter'ın bugünkü ateş soluyan, güçlü oyun haline gelmesine büyük katkıda bulundunuz.

Sırf sizin gibi tutku dolu oyuncular sayesinde Neverwinter'ın ne kadar başarılı olduğunu size göstermek istedik. Neverwinter'da kaç oyuncunun ikamet ettiğini, kaç karakter oluşturulduğunu, topluluğun sergilediği kahramanca becerilerde kaç düşmanın son nefesini verdiğini net olarak ortaya koyan veriler topladık. Durmayın, göz atın!

 

Bu kutlamayı daha görkemli hale getirmek adına, Seviye 60'a ulaşmayı başaran ilk 60 oyuncuya ve Beta'da 60'a ulaşmayı başaran ilk 9 oyuncuya bir Neverwinter Şampiyonu olarak mevkileriyle övünmeleri için eşi benzeri olmayan Volkanik Galeb Duhr yoldaşını armağan ediyoruz. Başarınızın takdir edildiğini görmek için Xbox mesajları arasında NW Topluluğu'ndan geleni bulun. Neverwinter Şampiyonlarından biri sizseniz, Koruyucu'nun Yerleşimi'ndeki Ödül Teslim Elemanı ile konuştuktan sonra Promo sekmesine giderek Volkanik Galeb Duhr yoldaşınızı kapın. Bu yoldaş, tek seferlik ve karaktere bağlanır olduğundan onu sadece bir karakter için alabilirsiniz. Seçiminizi yapmadan önce iyi düşünün. Bu ender yoldaşlardan birinin yanınızdan geçtiğini görürseniz, Seviye 60'a ilk ulaşanlardan biri olan sahibini tebrik etmeyi unutmayın!

 

Neverwinter halen yumurtadan yeni çıkmış bir yavru olduğundan, gelecekte yapacak daha çok duyurumuz ve Valindra'nın bile öngöremeyeceği planlarımız var. Bu sırada ogrelerin derisini yüzmeye, müttefiklerinize şifa dağıtmaya ve bildiğimiz cesur maceracılar olmaya devam edin!

Bizi Twitter'da takip edin, Facebook'ta beğenin ve son haberlerimizi okumadan geçmeyin. Çavuş Knox öyle emrediyor!

nw-xbox,

Les plus récentes Voir plus

Donnez un coup de fouet à votre progression dans cette campagne !
Lire la suite
Vous cherchez un nouveau compagnon pour partir à l'aventure ?
Lire la suite
Le Seigneur Neverember a décidé d'apporter son aide aux aventuriers progressant dans la campagne d'Icewind Dale !
Lire la suite

hover media query supported