Votre navigateur n'est pas supporté. Certaines fonctionnalités peuvent ne pas fonctionner correctement. Veuillez consulter la liste des navigateurs supportés pour une expérience optimale. Fermer

Neverwinter

2x İşleme Puanı, Tecrübe ve Görkem Hafta Sonu!

Par Nevandon | ven. 26 déc. 2014 10:00:00 PST

ExtraLife maratonumuz, ses getiren bir başarıya imza attı. Tüm Perfect World oyunu toplulukları, yardıma muhtaç çocukların hayatlarını iyileştirmek amacıyla bir araya geldi. Bağış hedefimize ulaşmakla kalmadık, onu tam üçe katladık!

Ve nihayet, sıra son ExtraLife ve Season of Dragons ödülümüze geldi: 2x İşleme Puanı, Tecrübe ve Görkem hafta sonu müsabakası!

Kendinize bu tür bir müsabakanın özünde ne olduğunu soruyor olabilirsiniz. Bu müsabaka boyunca, oyuncular Neverwinter'da normalde kazandıklarının iki katı İşleme Puanı, Tecrübe Puanı ve Görkem kazanacaklar!

Müsabaka Başlangıcı: 26 Aralık TSİ 20.00 (Sizin için saat kaça denk geliyor?)

Müsabaka Bitimi: 29 Aralık TSİ 20.00 (Sizin için saat kaça denk geliyor?)

Hep istediğiniz o son sınıf eseri elde edebilmek için ek karakterinizin seviyesini artırmayı mı düşünüyorsunuz? Dövüşte size üstünlük sağlayacak Azim sahibi olmak için peşinden koştuğunuz bir PvP teçhizatı mı var? Yoksa Tiamat'ı yenilgiye uğratarak kazandığınız diğer el eserinizi işleme zamanının artık geldiğini mi düşünüyorsunuz? Neverwinter'daki planlarınız her ne olursa olsun, onları uygulamaya koymak için bu hafta sonundan daha uygun bir zaman bulamazsınız!

Bu hafta sonunun kaçırılmayacak türden olduğundan emin olabilirsiniz. Neverwinter'da görüşmek üzere!

neverwinter, nw-news, nw-launcher,

Les plus récentes Voir plus

Les brumes semblent vouloir aider les aventuriers à progresser dans la campagne de Ravenloft !
Lire la suite
Huit nouvelles rencontres héroïques vous attendent dans Adventures in Wildspace !
Lire la suite
Avec la sortie de Neverwinter : Adventures in Wildspace, un tout nouveau donjon s'ouvre à vous.
Lire la suite

hover media query supported