You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Xbox One Irk İncelemesi: Tiefling

By Fero | Wed 01 Apr 2015 08:00:00 AM PDT

Karanlık bir geçmişin esiri olan Tieflinglerin şeytani görünümü, akla şeytanların ve iblislerin Faerûn'da daha etkin bir rol oynadığı zamanları getirir. Bu da Neverwinter insanlarında artık yaradılıştan var olan bir güvensizlik doğurduğundan şehrin içinde ve etrafındaki Tieflingler hayatta kalmak için zekalarından başka bir şeye güvenemez. Sahip oldukları şeytani miras, onları genellikle güçlü büyücüler ve varloklar haline dönüştürür ancak bazıları düzenbaz hayat tarzına da uyum sağlar. Tieflingler, Neverwinter halkı için çarpışarak onların güvenini kazanmaya çalışır. 

Özellikler:

+2 Karizma
+2 Bünye veya +2 Zeka
Kan Avı: Sağlığı yarıdan az olan hedeflere %5 ek hasar verirsiniz
Cehennem Gazabı: İsabet aldığınızda, %10 olasılıkla 5 saniyeliğine saldırganın Gücünü %5 azaltırsınız

 

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

 

nw-xbox,

Most Recent More

Celestial Enchantments are coming, and bringing some updates to Mount Collars with them!
Read more
Enjoy 30% off the whole Zen Market and grab items that are only available this week!
Read more
Looking to make progress in The Cloaked Ascendancy campaign?
Read more

hover media query supported