You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Önerilen Karakter Yapılandırmaları: Muhafız Savaşçı ve Sadık Ruhban

By Fero | Tue 31 Mar 2015 10:00:00 AM PDT

Neverwinter dünyası yabani hayvanlarla, merhametsiz haydutlarla ve ölümcül oyuncu karakteriyle doludur.  Çevresel zorluklardan diğer oyuncuya karşı oyuncu savaşlarına kadar, diyarları savunmaya hazır olmak, yüksek tehdit oluşturucu bir tunik giymek veya havalı bir hançer taşımaktan çok daha fazlasını gerektirir. Kalite Denetimi ekibimizin önemli üyeleriyle, seçtiğimiz sınıfların PvE ve PvP'de tercih edilen karakter yapılandırmaları hakkında konuştuk.

PVE Muhafız Savaşçı:

Muhafız Savaşçılar, PVE'de paha biçilmez bir cephe hattı tankıdır. Bloklama kabiliyetiyle varlığınızı optimize ederek hasar emin ve kontrol etkilerini görmezden gelin. Yine bu amaçla, Şövalyenin Yiğitliği gibi hasarın bir kısmını yönlendirebilen karşılaşma güçlerini ön plana çıkararak takım arkadaşlarınızı bufflayın ve hayatta kalmalarına yardımcı olun. Düşünülmesi gereken diğer bir güç de Arbedeye Doğru'dur. Bu güç, hem geçici can puanı kazandırır hem de takımınızın verdiği hasarı kendi hasarınıza bağlı olarak artırır ve eylem puanı üretimine ivme kazandırır. Günlük Güç olarak, sizi savaşın hengamesinde hayatta tutacak bir tanesini tercih edin. Örneğin; Savaşçı Toparlanması (bir iyileşme) veya kısa süreliğine tüm etkisizleştirici etkilere karşı bağışıklık kazandıran Zalim Tehdidi gibi. Son olarak, savaşta üstünlüğü ele geçirmek için Zalim Tehdidi ile Çelikten Savunma'yı birleştirerek bir günlük güç kullandıktan sonra kısa süreli bir hasar bağışıklığı kazanmayı deneyin.

PVP Muhafız Savaşçı:

PVP'lerdeki Muhafız Savaşçılar, bir tank kontrolcü olarak değerlendirilmesi gereken bir güçtür. Geniş bir AoE sersemletmesi için Cephe Akını ve savaş alanında düşmanları oradan oraya savurmak için Boğa Hücumu gibi karşılaşma güçlerini tercih edin. Bu yapılandırmanın günlük güçlerinde, ayrıca bir kişiyi kilitlemek için Yüzüstü veya birden fazla hedefte kullanılan Korkutucu Darbe gibi etkili kalabalık kontrolü mevcuttur. PvP'de (ve PvE'de), Sınıf Özelliğini kullanmak önem taşır: Yüksek öncelikli hedefleri işaretleyerek dirençlerini azaltın. Bir Muhafız Savaşçı için önemli istatistikler arasında yüksek hasar direnci için Savunma, karşılaşma güçlerinin hızlı soğuması ve eylem puanı kazanımını artırmak için Toparlanma ve saptırma olasılığını artırmak için Saptırma sayılabilir.

Baskın Dostu Sadık Ruhban:

Sadık Ruhban'ı kullanarak takım arkadaşlarınızı tehlikelerden koruyun. Grubun kalbi olan Sadık Ruhban, grup üyelerini tam sağlıkta tutarak İyileştirici Söz ve Kutsanmış Toprak gibi kutsal güçleriyle onları kötülüklerden korur. Bunların yanı sıra Astral Kalkan ve Vaftiz Edilmiş Ordu da benim en sevdiklerim arasında. Astral Kalkan, takımın savunmasını güçlendirir. Vaftiz Edilmiş Ordu ise takımı artırılmış savunma, kontrol etkisi bağışıklığı ve artırılmış güç ile kutsarken aynı zamanda düşmanlara hasar verir. Beceri ağacında puan tahsis ederek bu ve diğer kutsal güçleri artırın. İyileştirmeyi biraz hasar desteği ile optimize etmek için ben Vefakar paragon yolunda İlahiyat Ajanı becerisini kazanmayı tercih ediyorum. Böylece, sağlık depoluyor ve sağlık puanı düşük olanlara Hediye olarak verebiliyorum. Bu sayede, iyileştirme en gerekli olduğu zamanlarda hep kullanılır halde oluyor.

 

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

 

nw-xbox,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported