You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

Makos Yoldaşı Çekilişi

By Vickedcax | Fri 20 Feb 2015 01:18:28 AM PST

 

Tiefling Makos, Neverwinter kahramanları arasında güçlü büyülü yetenekleriyle tanınır. Makos, Valindra'nın yaşayan ölü ordusunu güçlü ateş topu büyülerini kullanarak püskürtmekten, dirilmesini önlemek için bir drakoliçin ruhunu bağlamaya kadar birçok büyü becerisinde ustadır. 19 Şubat tarihinden itibaren, bu esrarengiz Varlok'un yanınızda dövüşme şansına sahip olabilirsiniz!

19 Şubat ile 23 Şubat tarihleri arasında her gün, Neverwinter'da 100.000 veya daha fazla Astral Elmas harcayan oyuncular arasında bir çekiliş düzenleyeceğiz. Ve talihlilerin ödülü, bir Makos yoldaşı olacak!

Her günün katılım süresi, o gün TSİ 10.00'de başlayacak ve bir sonraki gün TSİ 9:59 itibarıyla sona erecek. Her gün, bu süre zarfında 100.000 veya daha fazla Astral Elmas harcayan oyuncular arasından bir talihli rastgele belirlenecek. Kazananların tamamı, 24 Şubat günü duyrulacak.

 Astral Elmaslar, oyun içinde her yerde harcanabilir (Zen Takası ve Müzayede Evi dahil olmak üzere) ve hepsinin tek bir yerde harcanma zorunluluğu yoktur. Neverwinter'da bir gün için belirtilen süre boyunca toplam 100.000 Astral Elmas harcadığınızda kazanma şansını yakalarsınız!

Unutulmuş Diyarlar'ı bir Neverwinter simgesiyle birlikte katetme şansı sizi heyecanlandırıyor mu? Bizimle Neverwinter forumlarında paylaşın!

nw-news, nw-launcher, nw-events,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported