You're using an unsupported web browser. Some features may not work correctly. Please check out our list of supported browsers for the best experience. Dismiss

Neverwinter

İyi Tatiller

By Nevandon | Wed 24 Dec 2014 10:00:00 AM PST

2014, Neverwinter için harika bir yıl oldu. Ve 2015'in bize neler getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz! Bütün maceracılarımıza teşekkür etmek adına, sadece oyuna girerek yararlanabileceğiniz ödüllerle dolu bir haftayı duyurmaktan heyecan duyuyoruz!

Nasıl faydalanacaksınız? 26 Aralık 2014 Cuma gününden itibaren Neverwinter'a giriş yapan herkes, Zen Pazarı'ndan ücretsiz bir eşyanın sahibi olacak. Oyuncular, giriş yaptıkları her iki günde bir farklı bir eşya alacaklar. Eşyalar, her gün TSİ 20.00'den iki gün sonra TSİ 20.00'ye kadar ücretsiz olarak alınabilecek. Bu bedava Zen Pazarı eşyalarını kaçırmak istemeyeceğinizden adımız gibi eminiz!

1. Gün: 26 Aralık TSİ 20.00 – 28 Aralık TSİ 20.00

Giriş Ödülü Eşyası: Kış Kurdu Bineği

2. Gün: 28 Aralık TSİ 20.00 – 30 Aralık TSİ 20.00

Giriş Ödülü Eşyası: Diriltme Tomarları

3. Gün: 30 Aralık TSİ 20.00 – 1 Ocak TSİ 20.00

Giriş Ödülü Eşyası: Cariye Kıyafeti

4. Gün: 1 Ocak TSİ 20.00 – 3 Ocak TSİ 20.00

Giriş Ödülü Eşyası: Zayıf Sağlık Taşı

*Dikkat: Bu eşyalar, hesaptaki sadece bir karakter tarafından alınabilir ve hesap çapında geçerli değildir.

Ücretsiz eşyalara sahip olmak için bu tarihlerde oyuna mutlaka giriş yapın!

Aksiyon dolu Dungeons & Dragons MMORPG'si Neverwinter'a kaydolmak için buraya tıklayın. Neverwinter'ın en güzel tarafı ücretsiz oynanabilmesi! İçinde benzersiz yoldaşların, bineklerin, takviyelerin ve ayrıcalıklı avantajların bulunduğu Neverwinter eşya paketlerini satın alarak oyuna diğerlerinden bir adım önde başlayın!

Oyun hakkında daha fazla bilgi, ekran resmi ve video mu istiyorsunuz? Neverwinter'ı Facebook'ta beğenin ve hayranlara özel daha fazla içerikten faydalanın. Bizi Twitter'da takip ederek sorularınızı bize ulaştırın! Ve YouTube kanalımıza abone olarak en yeni Neverwinter videolarını izleyin.

nw-news, nw-launcher, neverwinter,

Most Recent More

Get ready to get your cluck on, April Fowl's is back!
Read more
Get 20% off Companions and double the Icewind Dale currency this week!
Read more
Every time you would earn Dread Ring Currency, you’ll now receive twice the amount!
Read more

hover media query supported