Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Duyuru: Portal Çapında Taşınma Değişiklikleri

Von Andarielitta | Mo 04 Mai 2015 05:00:00 PDT

 

Herkese merhaba,

Yeni Vanilla forumlarını kusursuz bir şekilde yayınlamakta kararlıyız. Bu sebeple, taşınma işleminin ince ayarlarını tamamlayabilmek için bu geçişi biraz geciktireceğiz. Taşınmanın arka planında çalışan çok sayıda parça var ve işi şansa bırakmamak amacıyla bir kat daha cila atmak istiyoruz. Bu irdeleme süresince birkaç geliştirme yapıyor ve her şeyi sindire sindire test ediyoruz.

Oyuncularımızın yeni forumlarının tadını kendimize koyduğumuz kalite çıtasında çıkarabileceğinden emin olmak istiyoruz. Ekiplerimiz Vanilla geçişine başlamaya tamamen hazır olduğumuzu bildirdiğinde, biz de yeni taşınma tarihini herkesle paylaşacağız. O tarihe kadar forumların mevcut durumlarında herhangi bir değişik yapılmayacak.

Herkese teşekkürlerimizi sunarız. Gelecek güncellemeler için gözünüz bizde olsun.

swm-news, pwi-news, fw-news, woi-news, bl-news, jd-news, nw-news, sto-news, arc-news,

Neueste Beiträge Mehr

All diejenigen, die nach einem schnellen Weg suchen, um vergangene Kampagnen abzuschließen, können sich über einen Rabatt auf Kampagnen-Freischaltungen freuen!
Weiterlesen
Wollt ihr im Ring des Grauens schneller vorankommen?
Weiterlesen
Benötigt ihr zusätzlichen Platz im Inventar?
Weiterlesen

hover media query supported