Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Etkinlik: Gond'un Harikaları

Von Vickedcax | Do 16 Apr 2015 10:00:00 PDT

 

İcatların ilahı Gond, ölümlülere yaratmak için ilham verirken, bu icatların sonuçlarıyla ilgilenmez. Gond Neverwinter'ın teşvike gereksinimi olduğuna karar verdi, değerli ve yenilikçi eşyalar imal eden zanaatkârlar ve mühendislere ödüller sunmaları için Ruhbanlarını gönderdi.

 

16 Nisan 2015 tarihinden itibaren oyuncular Gond'un Harikaları Müsabakasına katılabilecekler. Maceracılar, muhteşem yeni eşyalar yaratırken zanaatkarlık ve mühendislik yetenekleriyle gösteriş yapacaklar!

 

Etkinlik Başlangıcı:16 Nisan 2015 Perşembe Saat: 20.00

Etkinlik Bitişi: 20 Nisan 2015 Pazartesi Saat: 20.00

 

Dahası, oyuncular Nevverwinter Gateway'ini kullanarak Kılıç Sahili Maceraları boyunca müsabaka eşyaları toplayabilecekleri gibi Müsabaka Meslek Görevlerini tamamlayarak işleme eşyaları da toplayabilecekler.

 

Müsabaka nasıl işliyor? Neverwinter boyunca tehlikelere atılırken oyuncular düşmanları öldürerek düşürülen Harika Lastik Rondelalar toplayabilecekler. Bu minik mekanik bileşen o kadar ilginçtir ki bunlardan daha fazlasının bir araya getirilmesiyle ne kadar olağanüstü aygıtların yaratılabileceğini keşfetmek için oyuncuları teşvik eder.

 

Aynen mevcut işleme sistemi gibi oyuncular Harika Lastik Rondelaları bir araya getirerek daha üst kademe eşyalar yaratabilirler. Oyuncular eşya düzeylerinde ilerledikçe daha fazla işleme puanına ihtiyaç duyarlar. İşleme puanları sadece Düzey 4 Harika Araç, Düzey 2 Harika Çark ve Düzey 3 Harika Dişli gibi Harika eşyalar kullanılarak kazanılabilir.

 

 

Neverwinter yaratıklarından Harika eşyalar bulunabileceği gibi, düzey 3 Dişli yaratabilen oyunculara düşük kademe Harika müsabaka eşyalarıyla birlikte sınırlı süreli bir meslek vazifesi sunulur.

 

Oyuncular ne ödüller kazanabilir? Oyuncular Zamazingo adındaki zirve aygıtını yaratabilene kadar Harika eşyaları geliştirmeye devam ederler. Bu aygıt mekanik ustalığının zirvesini sunar ve kaliteli zanaatkarlığı Gond'a hayranlık verir. Bu eşya sadece düşmanlarınıza hasar vermez, Gond Aygıtı Bineğini edinme fırsatı için de kullanılabilir!

 

Koruyucunun Yerleşkesi'ndeki Müsabaka Kürsüsü'ndeki tacire müsabaka eşyalarını vererek oyuncular ödüller kazanabilecekler.

 

Harika Yaratımları Paketi – Maliyet: Zamazingo (Düzey7)

 

Müsabaka sırasında zanaatkarlığın ve ustalığın en üst seviyesine ulaşmanın büyük bir ödülü. Bu paket eşsiz Gond'un Aygıtı bineği kazanma şansının yanı sıra Demirci yoldaşı (link ver) dahil diğer birçok eşyayı kazanma şansını içerir.

 

 

Demirci Kıyafet Seti – Maliyet: Zımbırtı (Düzey 6)

 

Koruyucunun Yerleşkesi'ndeki herkesin sizin Neverwinter'daki en iyi zanaatkârlardan biri olduğunu bilmesini ister misiniz? Bu kıyafet setiyle kimse yeteneklerinizden kuşku duymayacak. Bu kıyafet seti, Emniyet Gözlüğü, bir önlük ve Demirci Pantolonu sunar.

 

 

10x Mechanik Sunak – Maliyet: Alet (Düzey 5)

 

Tabi ki normal bir taşınabilir sunak kullanabilirsiniz ama Mekanik Sunaktaki yakarış, zanaat kaynakları ve mülkleri olarak ödüller bahşeder. Bu size sonraki müsabaka meslek vazifesini tamamlamak için gerekli desteği verebilir.

 

 

Harcanabilir Zamazingo – Maliyet: Araç (Düzey 4)

 

Müsabaka eşyalarını yarıya kadar geliştirmenin ödülü olarak bir Zamazingo alabilirsiniz; tek farkı düzey 7 olanından daha az güçlüdür ve harcanabilir.

 

Gond'un Oyuncak Aygıtı – Maliyet: Dişli (Düzey 3)

 

Bu tek kullanımlık eşya Gond'un Aparatı'nı bir süreliğine minyatür boyutuna küçültür. Hiç kuşku yok ki Kalite Kontrol departmanımızın oluşturması için yeni bir Lego Projesi olacak!

 

 

Yeni Eşya: Şablon

 

Zamanınız mı daralıyor ya da Gond'un Aparatını almak için son bir işleme desteğine mi ihtiyacınız var? Müsabaka boyunca oyuncular, 1800 işleme puanı almak için kullanılabilen Şablonu Zen Marketten satın alabilecekler. (Not: bu eşya sadece müsabaka eşyaları için işleme puanı kazanmada kullanılabilir)

Gond'a maceracıların ne kadar özgün ve hünerli olabileceğini göstererek birçok eşsiz eşya ödülü aınl! Hangi ödül eşyaları sizi heyecanlandırıyor? Resmi Neverwinter forumlarında bize bildir!  

Dungeons & Dragons MMORPG Neverwinter’a kayıt olmak için buraya tıklayın. Neverwinter’ın en iyi özelliği: Oynaması ücretsiz olması! Hemen Neverwinter Paketi alarak, Kuzey’in Kahramanı olun!

 

 

Oyunla ilgili daha fazla bilgi, ekran görüntüleri ve videolar için Neverwinter Facebook sayfamızı beğenmeyi unutmayın! Ayrıca Twitter sayfamızı takip edebilir ve youtube videolarına göz atabilirsiniz.

nw-news, nw-launcher, nw-events,

Neueste Beiträge Mehr

Etwas Huhnheimliches ist geschehen – Earl der Huhnomant wurde verflucht!
Weiterlesen
Wollt ihr in Storm King’s Thunder schneller vorankommen?
Weiterlesen
Sucht ihr nach einem neuen Gefährten für eure Abenteuer?
Weiterlesen

hover media query supported