Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Neverwinter Elemental Evil Yayınlandı

Von Xeltey | Di 07 Apr 2015 12:30:00 PDT

 

Kılıç Sahili'ni mutlak bir yıkımdan bir kez daha kurtarmanın zamanı geldi, maceracılar!

Elemental Kötülük Tarikatları, Kılıç Sahili'nde kontrolü ele geçirerek bütün yaşamı dört temel elemente indirgemek için güçlerini topladı: Toprak, Ateş, Rüzgar ve Su. Her elementle birlikte, öncekinden daha fazla dehşet saçan bir mürit grubu geliyor. Neyse ki, Kılıç Sahili fraksiyonları Neverwinter'ın iyi vatandaşları için bütün güçlerini tehditkar müritleri def etmeye ve Kılıç Sahili'ni kurtarmaya adadı. Bu güçlü fraksiyonların yanı sıra, zırhlı bir çizmeyi elemental kötülüğün kabalarına basmak için can atan iki kahraman daha ortaya çıktı. Tıpkı tahmin ettiğiniz gibi, meydana atılan Korucu Minsc ve minyatür dev uzay hamster'ı Boo, Neverwinter'ı kurtarma mücadelesinde yardım etmeye hazır.

Neverwinter: Elemental Evil ile hem tanka hem de iyileştirmeye uygun bir sınıf olan Ant İçmiş Paladin geliyor. Elemental Evil, aynı zamanda seviye üst sınırını da yükselterek oyuncuların seviye 70'e ulaşmalarını ve bu destansı unvanlarına yaraşır zorluklar sunacak şekilde elden geçirilen özel ve destansı zindanlara girebilmelerini sağlayacak. PC başındaki maceracılar da her biri kendisine has elemental bir temaya sahip 4 yeni macera bölgesinden geçerek Elemental Kötülük Tarikatları ile boğuşabilecek.

Unutulmuş Diyarlar, bir kez daha yardımınıza muhtaç. Bu çağrıya kulak verecek misiniz?

Elemental Evil yayını sizi sevindirdi mi? Bizimle Neverwinter Forumlarında paylaşın!

nw-news, nw-launcher, neverwinter, elemental-evil, module-6,

Neueste Beiträge Mehr

Etwas Huhnheimliches ist geschehen – Earl der Huhnomant wurde verflucht!
Weiterlesen
Wollt ihr in Storm King’s Thunder schneller vorankommen?
Weiterlesen
Sucht ihr nach einem neuen Gefährten für eure Abenteuer?
Weiterlesen

hover media query supported