Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Modül 6: Elemental Evil 7 Nisan'da Geliyor!

Von Vickedcax | Mi 18 Mär 2015 09:01:00 PDT

1

Neverwinter'ın bugüne dek gelmiş geçmiş en büyük modülü olan Elemental Evil'ın yayınlanma tarihini sizlere müjdelemekten gurur duyarız! Dünyanın her yerindeki maceracılar, bu benzersiz sürümün tadını çıkarmaya 7 Nisan 2015 Salı günü başlayabilecek!

Neverwinter vatandaşları, Kılıç Sahili'ni yok etmeyi kafasına koymuş Elemental Kötülük Tarikatları'yla doğanın güçlerine başvurarak savaşacak. Maceracılar, Kılıç Sahili fraksiyonlarına yardımcı olarak Neverwinter'ı ve civarındaki bölgeleri kurtarma şansını elde etmenin yanı sıra yolculukları boyunca daha önce hiç görmedikleri hazinelerin sahibi olacak! Oyuncular, aynı zamanda en yüksek seviyenin 60'tan 70'e çıkarılarak kendilerine üstesinden gelinecek yeni zorluklar sunulduğunu görecek. Unutulmuş Diyarlar hayranları, D&D simgeleri olan Minsc ve hamster'ı Boo'nun da Elemental Kötülük Tarikatı'na karşı açılan savaşa katılmasıyla birlikte tanıdık simalara rastlayabilir.

Toprak, ateş, rüzgar, su... Düşmanınızın elementi ne olursa olsun, gözlere çalışın!

 

nw-news, nw-launcher, elemental-evil,

Neueste Beiträge Mehr

Etwas Huhnheimliches ist geschehen – Earl der Huhnomant wurde verflucht!
Weiterlesen
Wollt ihr in Storm King’s Thunder schneller vorankommen?
Weiterlesen
Sucht ihr nach einem neuen Gefährten für eure Abenteuer?
Weiterlesen

hover media query supported