Du verwendest einen Webbrowser, der nicht unterstützt wird. Manche Features werden eventuell nicht korrekt angezeigt. Bitte schaue dir die >Liste der unterstützten Browser für die optimale Darstellung an. Ausblenden

Neverwinter

Önizleme: 2x İşleme Puanı, Tecrübe ve Görkem Hafta Sonu!

Von Nevandon | Mo 22 Dez 2014 10:00:00 PST

Son ExtraLife ve Season of Dragons ödülünün eli kulağında!

Hedeflediğimiz ExtraLife bağışının tam üç katını toplamayı başaran Neverwinter ekibi, maceracıların kazandığı İşleme Puanlarının, Tecrübenin ve Görkemin ikiye katlanacağı bir hafta sonunu müjdelemekten kıvanç duyar!

Müsabaka Başlangıcı: 26 Aralık TSİ 20.00 (Sizin için saat kaça denk geliyor?)

Müsabaka Bitimi: 29 Aralık TSİ 20.00 (Sizin için saat kaça denk geliyor?)

Bu hafta sonu, her zaman geliştirmek istediğiniz ek karakterinizi geliştirme veya hep aradığınız yepyeni bir karakter oluşturma fırsatına kavuşacaksınız! Neverwinter'ın büyüleyici eser teçhizatı koleksiyonu göz önüne alındığında, bu hafta sonu işleme eşyalarınızı en verimli şekilde kullanmanız için de harika bir imkan!

Ajandalarınıza notunuzu alın, maceracılar. Bu hafta sonu, Neverwinter'ın şimdiye dek gördüklerinden çok farklı olacak. Bize güvenin, kaçırırsanız üzülürsünüz!

nw-news, nw-launcher, neverwinter,

Neueste Beiträge Mehr

Neverwinter: Adventures in Wildspace ist nun live, es ist Zeit zu feiern! Und dafür haben wir eine ganze Reihe an Ereignissen für euch vorbereitet!
Weiterlesen
Willkommen zu Adventures in Wildspace!
Weiterlesen
Mit der Ankunft der neuen Schatzlade des Schattenflugs bietet Lord Neverember einen Rabatt auf Schlüssel. Zudem ist auch das Bündel mit 50 Schlüsseln und VIP wieder da!
Weiterlesen

hover media query supported